ΚΡΙΕΖΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ FEBORL Χειρουργός ΩΡΛ Παίδων & Ενηλίκων

Ιασονίδου 8 & Κομνηνών, (πεζόδρομος Καλαμαριάς - έναντι parking Δημαρχείου)
55132 Καλαμαριά

Τηλέφωνο 2310 439.999
Κινητό τηλέφωνο 6973 82.58.00

%70%61%6E%61%67%69%6F%74%61%6B%72%69%65%7A%69%40%79%61%68%6F%6F%2E%67%72

Στην αρχή

Επεμβάσεις Αμυγδαλών, Φάρυγγα & Ροχαλητού


Epemvaseis Farygga & Rohalitou Kriezi Panagiota
Επεμβάσεις Φάρυγγα & Ροχαλητού Κριεζή Παναγιώτα

Η ιατρός εφαρμόζει τις πλέον εξελιγμένες και σύγχρονες μεθόδους  για τη χειρουργική αντιμετώπιση παθήσεων των αμυγδαλών, του φάρυγγα, καθώς και για τη θεραπεία του ροχαλητού και της υπνικής άπνοιας.

 Εφαρμόζονται με μεγάλη εμπειρία:

• Αναίμακτη αμυγδαλεκτομή με COBLATION

• Robotic - assisted and Laser αφαίρεση όγκων φάρυγγα


• Minimal invasive Πλαστική σταφυλής και Εμφυτεύματα υπερώας

• Minimal Invasive CAUP (Ελάχιστα επεμβατική φαρυγγοϋπερώιος   πλαστική για τη χειρουργική αντιμετώπιση του ροχαλητού και της   υπνικής άπνοιας

Αφαίρεση θηλωμάτων, αιμαγγειωμάτων και λοιπών βλαβών γλώσσας και στοματικής κοιλότητας


Σύγχρονη αναίμακτη αμυγδαλεκτομή με COBLATION

Η αμυγδαλεκτομή αποτελεί μία από τις πιο κοινές χειρουργικές επεμβάσεις στην ΩΡΛ. Είναι η επέμβαση αφαίρεσης του νοσούντος αμυγδαλικού ιστού σε χρόνια πυώδη αμυγδαλίτιδα, κρυπτική αμυγδαλίτιδα, υπερτροφία ή νεοπλασία. Ωστόσο, η πραγματοποίηση της επέμβασης με κοινά χειρουργικά εργαλεία συνιστά επιστημονικά παρωχημένη τεχνική λόγω του πόνου και των επιπλοκών (λ.χ. αιμορραγία) που συχνά παρουσιάζονται.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει φέρει νέες προοπτικές στην ιατρική. Καινούριες χειρουργικές τεχνικές έρχονται να αντικαταστήσουν παλαιές, δίνοντάς μας περισσότερη ασφάλεια, καλύτερο αποτέλεσμα και κατά το δυνατόν ανώδυνη μετεγχειρητική πορεία. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία της ρομποτικής χειρουργικής στην ΩΡΛ, έχουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε την επέμβαση της αμυγδαλεκτομής με νέες πρωτοπόρες τεχνικές.

Η επέμβαση πραγματοποιείται με την τεχνολογία COBLATION - ενεργειακό νυστέρι ραδιοσυχνοτήτων. Η επέμβαση γίνεται αναίμακτα, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς  μετεγχειρητικές επιπλοκές και αιμορραγία και χωρίς τραυματισμό του φάρυγγα και των παρισθμίων. Έτσι έχουμε καλύτερη κατάποση, μειώνουμε στο ελάχιστο τον μετεγχειρητικό πόνο και τον χρόνο ανάρρωσης.

Η αμυγδαλεκτομή πραγματοποιείται με γενική αναισθησία. Η  διάρκεια της επέμβασης είναι περίπου 30 λεπτά. Η εισαγωγή του ασθενούς γίνεται την ημέρα της επέμβασης, όπου θα γίνουν και οι αιματολογικές εξετάσεις, ενώ προτιμούμε την παραμονή του στην κλινική το ίδιο βράδυ για παρακολούθηση.

Ο ασθενής μπορεί πολύ πιο σύντομα (εντός εβδομάδος) να επιστρέψει στα καθημερινά του καθήκοντα και στην εργασία του, κάτι που για τους ενήλικές είναι πολύ σημαντικό.